За нас

ССМ РЕНТАЛ ЕООД е компания развиваща търговска дейност със строителна и селско-стопанска техника.

В портфолиото на компанията влизат още дейности, като отдаване под наем на строителна техника, търговия с резервни части и сервиз на пътно-строителни и селскостопански машини.


ССМ РЕНТАЛ ЕООД предлага едни от най-добрите брандове на пазара, като JCB, HITACHI, Furukawa Rock Drill, Dynapac, GF Gordini и други, с което иска да предостави на своите клиенти сигурност и гаранции за качество при всяка една тяхна покупка.

 

Нашите клиенти могат да посетят нашият офис, за да разгледат целия списък с първокласни нови и употребявани пътнотроителни и селскостопански машини и допълнително оборудване към тях.

НАШАТА МИСИЯ

Да предложим изключително обслужване на клиентите, да надграждаме, да следим за всички новости и иновации в бранша, да ги споделим с нашите клиенти и да надхвърлим очакванията им във всички направления на компанията.

НАШАТА ЕКСПЕРТИЗА

Що се отнася до нашия опит в областа на пътно-стоителната и селскостопанска техника, ние се отличаваме в индустрията със специализираният и квалифициран екип, който се ангажира да предостави бърза и адекватна сервизна реакция, навременно доставяне на резервни части и компоненти за машините на нашите клиенти, най-доброто оборудване за отдаване под наем и правилните съвети при закупуване на пътно-строителна или селскостопанска техника и инвентар.

НАШИЯ ЕКИП

Екипът на ССМ РЕНТАЛ ЕООД се състои от високо квалифицирани професионалисти, с дългогодишен опит в търговията и сервиза на пътно-строителна и селскостопанска техника, като винаги са готови да окажат съдействие на клиентите на компанията.

НАШАТА РАЗЛИКА

Слушаме, когато нашите клиенти предоставят обратна връзка и създаваме система базирана на клиентсия опит в паралел с непрекъснато обучение на екипа на компанията, за да гарантираме, че винаги предоставяме най-доброто и адекватно обслужване на нашите клиенти. Вярваме, че това наистина ни отличава в бранша.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2021 Powered by Now.bg