Сервиз

ССМ РЕНТАЛ ЕООД предлага широка гама от пътно-строителни и селскостопански машини. Ние също така предлагаме цялостни услуги за ремонт и поддръжка. Услугите които предлагаме в това направление са:


· 
Диагностика: Диагностични инструменти и оборудване - можем бързо да стигнем до източника на всеки проблем на вашата техника.

· Профилактика/ Поддръжка: Ние можем да помогнем за предотвратяване на скъпи ремонти, които не позволяват на вашето оборудване да работи и ограничават вашата производителност.

· Технически обслужвания: ССМ РЕНТАЛ извършва ремонт на багери, товарачи, валяци и други машини, както и ремонт на вашата машина в нашия сервизен център или на вашата работна площадка. 
Обслужването в сервиза обикновено е по-добрият вариант за работа, която изисква чиста, контролирана среда, като основен ремонт на двигателя или възстановяване.
Полевата работа може да спести време и няма да се 
притеснявате за транспортирането на оборудването си. Това е и бързо решение за ремонт при спешни случаи, а ССМ РЕНТАЛ са най-добри в това - бърза реакция на най-добри цени!

Защо да изберем ССМ РЕНТАЛ да ремонтира, сервизира и обслужва вашите машини? 


ССМ РЕНТАЛ предоставя услуги за пътно-строителна и селскостопанска техника от повече от 10 години. Нашият екип включва квалифицирани инженери, които вършат работата бързо и ефективно.


Ние също така предлагаме голям асортимент от резервни части за всички водещи марки в сектор машини. Нашите условия за сервиз на техниката на клиенти правят поддръжката и ремонтите на машините по-удобни и достъпни от всякога. 


Можете да се доверите на нас да се погрижим за периодичните технически обслужвания на вашите:

·      Тежки ремонти

·      Леки ремонти

·      Хидравлика

·      Електрически проблем НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ НАС! При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg